امروزه خواص عسل طبیعی برای همه ثابت شده است. عسل از انواع بیماری های فصلی گرفته تا بیماری هایی مانند سرطان جلوگیری می کنید و به راحتی با انواع خوراکی ها ترکیب میشود. یکی از خوراکی هایی که می توان با عسل ترکیب کرد انجیر است که به تنهایی خواص فراوانی دارد. از کنترل گردش خون تا درمان مشکلات پوستی و… حال از ترکیب انجیر و عسل، معجونی به دست خواهید آورد که بیشتر از هر ماده ی دیگر می تواند به شما سود برساند. این ترکیب در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله دفع سموم، تقویت حافظه، افزایش قوای جنسی و بسیاری از خواص دیگر که در ادامه مقاله به آن ها اشاره می کنیم اثر دارد. انجیر و عسل غنی ترین منبع مواد مغذی به ویژه کلسیم، فیبر و آنتی اکسیدان هستند. عسل منبع انرژی طبیعی، کمک به ایمنی بدن و برای هضم غذا مناسب است. مصرف مستقیم انجیر چندان جالب نیست زیرا خوردن آن کمی سخت است. وقتی انجیر و عسل را به طور مرتب برای صبحانه مصرف کنید هم انرژی زا است و هم به درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند.
انجیر چیست؟
انجیر از قدیمی ترین میوه هایی است که توسط انسان مصرف می شود. حتی برخی از محققان بر این باورند که میوه ممنوعه ای که حوا کنده است، انجیر بوده و نه سیب. درخت انجیر می تواند تا ارتفاع 7-10 متر رشد کند. درختان انجیر در مناطق خشک و آفتابی که خاک تازه و عمیقی دارند به صورت وحشی رشد می کنند. آنها همچنین تمایل به رشد در مناطق صخره ای دارند و می توانند حتی در خاکی که حاصل خیزی کمتری دارد دوام بیاورند. درختان انجیر می توانند تا 100 سال عمر کنند و شاخه های طولانی و پیچ خورده ای دارند که می توانند از ارتفاع درخت پیشی بگیرند.
انجیر بومی خاورمیانه و آسیای غربی است و هم اکنون در سراسر جهان کشت می شود. انجیر به اندازه 3-5 سانتی متر رشد می کند. آنها در حین رشد سبز هستند و پس از رسیدن به رنگ بنفش یا قهوه ای در می آیند.
انجیر طعم و بافت منحصر به فردی دارد. آنها شیرین و جویدنی هستند. نرمی میوه و تردی دانه های آن ترکیبی زیبا برای خوردن ایجاد می کند. انجیر خشک در طول سال پیدا می شود در حالی که انجیر تازه در شهریور و مهر ماه در دسترس است.
انجیرها بیضی شکل یا گلابی هستند و در رنگ های سفید، سبز، قرمز، زرد، بنفش و سیاه وجود دارند. می توانید آنها را به صورت خام و تازه، خشک خورده و یا در دستور العمل های مختلفی گنجانید.
تاریخچه انجیر
نام “انجیر” از یک کلمه لاتین به نام “ficus” و یک اسم قدیمی عبری به نام “feg” نشات گرفته است. انجیر جزء اولین میوه هایی است که برداشت و کشت شد. انجیر میوه بومی هند و ترکیه بودند و در دهه 1500 به بعد در کشورهای دیگر نیز رشد کردند.
کاوشهای سنگی از بقایای انجیر کشف شد که مربوط به 5000 سال قبل از میلاد است. حتی در کتاب های مقدس به عنوان نشانه ای از صلح و رفاه ذکر شده است. انجیر به طور گسترده ای در خاورمیانه و اروپا کشت می شد و در اواسط دهه 1500 به چین رسید. باغات انجیر مشهور جهان در کالیفرنیا توسط مبلغین اسپانیایی در اواخر قرن نوزدهم کاشته شد.
انجیرها در 3000 سال قبل از میلاد توسط آشوریان به عنوان شیرین کننده استفاده می شد. گیاه انجیر اولین گیاهی است که توسط انسان کشت شد. ارسطو در آثار خود به توصیف کشت انجیر در یونان پرداخت. انجیر همچنین منبع مشترک غذایی رومی ها بود.
انواع انجیر
پنج نوع انجیر وجود دارد. هر نوع از نظر عطر و طعم و شیرینی تفاوت ظریفی دارند.
1- انجیرهای بنفش که قسمت بیرونی آن بنفش مایل به سیاه و داخل آن صورتی هستند. آنها فوق العاده شیرین هستند و حتی شربت را بیرون می کشند. آنها برای خوردن به عنوان دسر یا مخلوط کردن در دستور العمل های کیک یا کلوچه برای افزایش عطر و طعم بسیار مناسب هستند.
2- سبز با گوشت بنفش در میان انواع انجیر کمترین شیرین را دارند. آنها برای خوردن خام عالی هستند و همچنین اگر با کمی نمک گرم شوند طعم خوبی دارند.
3- انجیرهای زرد از بیرون به رنگ زرد مایل به سبز و از داخل کهربایی هستند. آنها در مقایسه با نوع دیگری از انجیر بزرگتر هستند و عطر و طعم منحصر به فرد و قوی دارند.
4- قهوه ای، انجیر قهوه ای دارای پوست بنفش و گوشت قرمز است. طعم آنها ملایم و شیرینی آن کمتر از نوع های دیگر انجیر است.
5- سبز، انجیرهای سبز دارای پوستی به رنگ سبز روشن هستند و از داخل به رنگ صورتی هستند. به آنها انجیر سفید نیز گفته می شود زیرا رنگ آنها بسیار روشن است. آنها بسیار شیرین هستند و می توان از آنها به عنوان یک دسر ساده میوه ای لذت برد.
آیا انجیر برای مصرف روزانه شما خوب است؟
انجیرها غنی از فیبر و بسیاری از مواد معدنی ضروری مانند منیزیم، منگنز، کلسیم، مس، پتاسیم و ویتامین های K و B6 هستند. ارزش غذایی انجیر خشک بیشتر از انجیر تازه است. یک عدد انجیر خشک به اندازه خوردن تخم مرغ خوب است. انجیر، چه تازه و چه خشک، سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمند است. انجیر یکی از اجزای اصلی طب سنتی را تشکیل می دهد و برای مقابله با بیماری ها و مشکلات مختلف از آنها به صورت خشک، خمیر یا تازه استفاده می شود.
حقایق تغذیه ای انجیر
انجیر غنی از عناصر مغذی مختلف است. انجیرها دارای عناصر غذایی گیاهی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها هستند. انجیر خشک نیز بسیار غنی از مواد معدنی و ویتامین ها است. انجیر منبع غنی از قندهای طبیعی و فیبر محلول است.
فواید عسل و انجیر برای سلامتی
عسل و انجیر از گذشته های دور در درمان و پیشگیری از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته اند. اگر می خواهید سیستم ایمنی بدنتان در در برابر بیماری های مختلف تقویت کنید بهترین راه استفاده از مواد طبیعی مانند عسل و انجیر است که نه تنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند بلکه باعث درمان بسیاری از بیماری ها شده و عوارض داروهای شیمیایی را نیز ندارند. از خواص عسل در جاهای مختلف خوانده اید و شنیده اید اما عسل اگر با انجیر ترکیب شود خواص آن چند برابر می شود.
مواد موجود در انجیر و عسل
پروتئین | اسید پانتوتنیک | ویتامین E | کلسیم | فلز روی |
چربی کل | پیریدوکسین | ویتامین K | مس | مواد مغذی گیاهی |
کلسترول | ریبوفلاوین | الکترولیت ها | اهن | کاروتن |
فیبر رژیمی | تیامین | سدیم | منیزیم | لوتئین-زیگزانتین |
ویتامین ها | ویتامین A | پتاسیم | منگنز | |
نیاسین | ویتامین سی | مواد معدنی | سلنیوم |
تسکین زخم معده
یکی دیگر از خواص انجیر و عسل طبیعی، کمک به درمان زخم معده و کاهش درد آن می باشد. عسل و انجیر برای معده از درمان دردهای معده، گرفته تا درمان اسید معده، نفخ و ترش کردن تا تقویت معده و مسمومیت میباشد. برای تسکین معده آخر شب و صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری عسل و انجیر میل کنید و صبح به مدت یک ساعت از خوردن و نوشیدن خودداری کنید. ترکیب پودر بالنگ و عسل و انجیر با یکدیگر برای تقویت معده بسیار موثر است. همچنین برای تقویت معده، شیر و عسل و انجیر بسیار مفید میباشند و رودهها را نرم میکنند. برای هضم شیر در معده سالمندان خوردن آن با عسل توصیه می شود. برای درمان زخم معده، عسل و انجیر را به نسبت مساوی مخلوط کرده و میل کنید، این ترکیب برای درمان زخم معده بسیار مفید است.
سیستم گوارش را تقویت می کنید
انجیر و عسل یبوست را برطرف می کند و سیستم کلی دستگاه گوارش را بهبود می بخشد. 2-3 عدد انجیر را یک شب در آب خیس کنید و صبح روز بعد با عسل میل کنید. می توانید از مشکلات یبوست خداحافظی کنید. فیبر برای هضم غذا بسیار مناسب است و انجیر مملو از فیبر غذایی است که به حرکت روده کمک می کند. فیبر موجود در انجیر و عسل نیز اسهال را درمان می کند و کل سیستم هضم را تسکین می دهد. رژیم غذایی با فیبر بالا همان چیزی است که شما برای تنظیم صحیح سیستم هضم خود نیاز دارید و عسل و انجیر یکی از ضروریات آن است. زیرا باعث می شود احساس سیری کنید و مانع از پرخوری می شود.
سلامت قلب را بهبود می بخشد
عسل و انجیر سطح تری گلیسیرید را در خون شما کاهش می دهد و به بهبود سلامت قلب کمک می کند. تری گلیسیرید ذرات چربی در خون است که علت اصلی بیماری های قلبی است. همچنین، آنتی اکسیدان های موجود در عسل و انجیر شما را از شر رادیکال های آزاد بدن که باعث انسداد عروق کرونر و ایجاد بیماری عروق کرونر قلب می شوند، خلاص می کند. همچنین عسل و انجیر حاوی فنل ها و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهند.
کلسترول را کاهش می دهد
عسل و انجیر حاوی پکتن هستند، یک فیبر محلول که به عنوان کاهش دهنده سطح کلسترول شناخته شده است. فیبر موجود در انجیر و عسل، کلسترول اضافی موجود در سیستم گوارشی شما را پاک کرده و برای از بین بردن، آن را به روده ها منتقل می کند. انجیر همچنین حاوی ویتامین B6 است که مسئول تولید سروتونین است. که باعث کاهش کلسترول می شود. انجیر خشک کلسترول کلی را کاهش می دهد زیرا حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و فیتواسترول است که باعث کاهش سنتز کلسترول طبیعی در بدن می شود.
برای مطالعه بیشتر خواص عسل و آبلیمو را بخوانید.
از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند
مصرف منظم انجیر و عسل می تواند خطر سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. دانه های بیشمار انجیر حاوی مقادیر بالایی از موسین است که مواد زائد و مخاط روده بزرگ را جمع می کند و آنها را از بدن خارج می کند.
کم خونی را درمان می کند
این مواد کم خونی را درمان می کند. کمبود آهن در بدن می تواند باعث کم خونی یا فقر آهن شود. انجیر خشک و عسل حاوی آهن است که یکی از اجزای اصلی هموگلوبین است. مصرف آن باعث بهبود سطح هموگلوبین در خون می شود.
کودکان، نوجوانان زنان باردار به طور خاص باید سطح آهن آنها را کنترل شود تا از بروز عوارض ناشی از کم خونی جلوگیری کنند. همچنین، اگر بیمار هستید یا تحت عمل جراحی قرار گرفته اید، عسل و انجیر را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا سطح آهن را در بدن افزایش داده و به طور موثر با این مشکل مقابله کنید.
سطح قند پایین در بیماران دیابتی
نه تنها میوه انجیر، بلکه برگ های آن نیز برای سلامتی شما مفید هستند. برگ انجیر دارای خواص شگفت انگیزی است که به تنظیم سطح گلوکز خون کمک می کند. طبق یک مطالعه، گنجاندن برگ انجیر در رژیم غذایی به کنترل افزایش قند خون بعد از غذا در بیماران دیابتی وابسته به انسولین کمک می کند.
می توانید برگ انجیر را به صورت چای همراه با عسل مصرف کنید. 4-5 برگ انجیر را در آب بجوشانید و این را به صورت چای بنوشید. می توانید برگ انجیر را خشک کرده و خرد کنید تا پودر شود. دو قاشق غذاخوری از این پودر را به یک لیتر آب اضافه کنید و آن را بجوشانید. و این چای را با عسل میل نمایید.
از سرطان پستان جلوگیری می کنید
انجیر از آن دسته میوه هایی است که بیشترین مقدار فیبر را در خود دارد. و مشخص شد که مصرف آن با عسل برای زنانی که در دوران بلوغ و اوایل بزرگسالی فیبر غذایی بیشتری مصرف می کردند باعث می شود، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قرار گیرند. مصرف زیاد فیبر با 16٪ خطر کمتری سرطان پستان و 24٪ خطر کمتر سرطان پستان قبل از شروع یائسگی مبارزه می کند. عصاره انجیر یا انجیر خشک و عسل به عنوان عناصری که به جلوگیری از سرطان پستان در دوران یائسگی کمک می کند شناخته شده اند.
استخوان ها را تقویت می کند
انجیر و عسل حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند که به سلامت استخوان کمک می کنند. انجیر باعث بهبود تراکم استخوان و کاهش تجزیه استخوان می شود که با افزایش سن شروع می شود. کلسیم برای حفظ سلامت استخوان ها بسیار مهم است و انجیر عسل یکی از بهترین منابع آن است. همچنین حاوی پتاسیم هستند. این مواد از نازک شدن استخوان های شما جلوگیری می کنند.
غنی از آنتی اکسیدان
عسل و انجیر غنی از آنتی اکسیدان ها هستند و رادیکال های آزاد بدن را خنثی می کنند و با بیماری ها مقابله می کند. این مواد منبع غنی از آنتی اکسیدان های فنلی هستند. آنتی اکسیدان های موجود در عسل و انجیر، لیپوپروتئین های موجود در پلاسما را غنی کرده و آنها را از اکسیداسیون بیشتر محافظت می کند.
فشار خون بالا را تنظیم می کند
مطالعات نشان می دهد که قرار دادن عسل و انجیر در رژیم روزانه به کاهش فشار خون کمک می کند فیبر موجود در آن ها خطر ابتلا به فشار خون را کاهش می دهد. جدا از پتاسیم، امگا 3 و امگا 6 موجود در این مواد نیز در حفظ فشار خون کمک می کند.
از فشار خون جلوگیری می کند
وقتی کمتر پتاسیم و بیشتر سدیم مصرف می کنید، تعادل سدیم و پتاسیم را در بدن بر هم می زند و زمینه فشار خون را هموار می کند عسل و انجیر از آنجا که سرشار از پتاسیم هستند، به ترمیم این تعادل کمک می کند.
میل جنسی را افزایش می دهد
انجیر و عسل به عنوان یک مکمل عالی برای باروری جنسی در نظر گرفته می شود. آنها غنی از کلسیم، آهن، پتاسیم و روی هستند. این مواد همچنین سرشار از منیزیم، ماده معدنی مورد نیاز برای تولید هورمون های جنسی آندروژن و استروژن هستند.
این مواد به انواع مختلف اختلالات جنسی مانند عقیم سازی، اختلال نعوظ و افزایش جنسی کمک می کند. هیچ پشتوانه قوی علمی وجود ندارد، اما در بسیاری از فرهنگ ها، انجیر به عنوان نماد باروری در نظر گرفته می شود. آنها همچنین یک اسید آمینه تولید می کنند که مسئول افزایش تولید اکسید نیتریک است، که باعث گسترش رگ های خونی و افزایش جریان خون در تمام قسمت های بدن، از جمله اندام های جنسی می شود.
آسم را درمان کنید
یک روش کارآمد برای مقابله با آسم، مصرف مخلوطی از دانه های شنبلیله پودر شده، عسل و انجیر است. برای تسکین آسم می توانید آب انجیر نیز مصرف کنید. این مواد غشای مخاطی را مرطوب کرده و بلغم را تخلیه می کند و در نتیجه علائم آسم را تسکین می دهد. آنها همچنین حاوی ترکیبات فیتو شیمیایی هستند که با رادیکالهای آزاد مقابله می کنند.
از بیماری های وریدی جلوگیری می کند
مصرف یا استفاده از عصاره انجیر و عسل برای تسکین بیماری های مقاربتی در بسیاری از فرهنگ ها شناخته شده است. این مواد به عنوان یک مرهم آرام بخش برای بیماری های وریدی استفاده می شود.
پیشنهاد می کنم مقاله عسل برای لاغری را نیز مطالعه نمایید.
درد گلو را کاهش می دهد
عسل و انجیر حاوی موسیلاژ زیاد هستند که باعث بهبودی و محافظت در برابر گلودرد می شود. این میوه ها برای گلو تسکین دهنده هستند و آب میوه های طبیعی مانند انجیر، درد و استرس را تسکین می دهد. همچنین، انجیر و عسل یک درمان طبیعی برای التهاب لوزه است. آنها به کاهش تورم و تحریک ناشی از بیماری کمک می کنند. اگر با انجیر و آب گرم یک خمیر درست کنید و آن را روی گلوی خود بمالید. این باعث کاهش درد و آرامش گلو می شود.
بینایی را تقویت می کند
انجیر و عسل سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین A هستند که می تواند به جلوگیری از تحلیل رفتن ماکولا کمک کند، که دلیل اصلی کاهش بینایی در افراد مسن است. انجیر از آنجا که حاوی مقدار زیادی ویتامین A است، بینایی شما را تقویت می کند. ویتامین A یک آنتی اکسیدان است که سلامت چشم را بهبود می بخشد. از چشم در برابر رادیکالهای آزاد محافظت می کند و از آسیب شبکیه چشم جلوگیری می کند.
سلامت کبد را بهبود می بخشد
این مواد انسداد در کبد را پاک می کنند و در نتیجه سلامت آن را افزایش می دهد. یک مطالعه نشان داد که عصاره تهیه شده از برگ انجیر فعالیت محافظتی کبدی در موش ها را برطرف می کند و راه را برای استفاده از آن در جلوگیری از آسیب کبدی در انسان هموار می کند.
ملین طبیعی موثر
عسل و انجیر به دلیل داشتن فیبر زیاد، مانند یک ملین طبیعی عمل می کنند. این مواد مدفوع شما را نرم تر کرده و هضم آسان آن را امکان پذیر می کنند.
از بیماری عروق کرونر قلب جلوگیری می کند
آنتی اکسیدان های موجود در عسل و انجیر با خاصیت کاهش فشار خون رادیکال های آزاد بدن را که عروق کرونر را مسدود می کنند و منجر به بیماری عروق کرونر قلب می شوند از بین می برد. همچنین وجود پتاسیم، امگا 3 و امگا 6 در این مواد به جلوگیری از حملات قلبی کمک می کند.
منبع خوب انرژی
افزودن عسل و انجیر به رژیم غذایی یک روش مطمئن برای افزایش سطح انرژی است. کربوهیدرات ها و قند موجود در انجیر درصد انرژی بدن شما را افزایش می دهد .
بی خوابی را درمان می کند
یک رژیم متعادل برای خواب خوب ضروری است. گنجاندن عسل و انجیر در رژیم غذایی باعث افزایش کیفیت خواب شما می شود. آنها حاوی اسید آمینه تریپتوفان هستند که به بدن شما کمک می کند ملاتونین ایجاد کند که باعث خواب می شود. این مواد همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که به شما در خواب بهتر کمک می کند. تریپتوفان موجود در انجیر ویتامین B3 بدن را افزایش می دهد، کمبود ویتامین B3 در بدن شما را بی ثبات و بی قرار می کند، که می تواند خواب شما را خراب کند. انجیر منبع غنی از منیزیم است. کمبود منیزیم در بدن باعث استرس و تحریک پذیری می شود که منجر به بی خوابی می شود.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
انجیر و عسل باعث از بین رفتن باکتری ها، ویروس ها و کرم ها در بدن شما می شود. عسل و انجیر حاوی مواد مغذی مانند پتاسیم و منگنز هستند که همراه با آنتی اکسیدان ها، سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کنند.
از چین و چروک جلوگیری می کند
یک مطالعه نشان داد که عصاره عسل و انجیر اثر آنتی اکسیدانی و کلاژن ساز بر روی پوست چروکیده دارد و درصد عمق چین و چروک را کاهش می دهد. همچنین باعث افزایش هیدراتاسیون پوست می شود. از این رو، انجیر و عسل می تواند به عنوان درمانی برای رنگدانه سازی بیش از حد، آکنه، کک و مک و چین و چروک استفاده شود.
پوست را جوان می کند
عسل و انجیر برای پوست شما عالی است. باعث زیبایی پوست شما می شود چه آنها را بخورید و چه به عنوان ماسک استفاده کنید. در اینجا دستور تهیه ماسک را برای شما توضیح می دهیم.
یک عدد انجیر بزرگ یا دو عدد انجیر کوچک بردارید. انجیر را از وسط خرد کرده و گوشت آن را برداشته و کاملا له کنید. اگر می خواهید بافت پوست را تقویت کنید، یک قاشق چای خوری عسل یا ماست به آن اضافه کنید. ماسک را روی صورت خود بمالید و 5 دقیقه آن را نگه دارید. آن را با آب بشویید.
برای مطالعه بیشتر مقاله خواص عسل برای پوست صورت را نیز مطالعه نمایید.
جوش و زگیل را درمان می کند
شما می توانید یک انجیر را با مقداری عسل مستقیماً روی پوست قرار دهید تا انواع مختلف التهابات پوستی مانند جوش و آبسه را کاهش دهد. یک مطالعه نشان داد که لاتکس درخت انجیر فعالیت ضد جوش را نشان می دهد. این می تواند به دلیل فعالیت پروتئولیتیک آنزیم های لاتکس باشد.
پوست را نرم و لطیف می کند
انجیر حاوی مقدار زیادی ویتامین C است، یک آنتی اکسیدان قوی که به روشن و یکدست شدن رنگ پوست کمک می کند. پنج عدد انجیر را مخلوط کنید تا یک خمیر صاف بدست آید. مقداری عسل به آن اضافه کنید و بعد یک قاشق چایخوری هرکدام از بلغور جو دوسر و شیر و نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل خشک را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا یک خمیر صاف ایجاد شود. برای داشتن پوستی نرم و لطیف هفته ای دو بار از این پک صورت استفاده کنید.
فواید انجیر و عسل برای مو
انجیر و عسل در صنعت مراقبت از مو بسیار محبوب است. زیرا از عصاره آنها در نرم کننده های شگفت انگیز مو و شامپوها استفاده می شود. این عصاره ها رطوبت پوست سر را تأمین می کنند.
رشد مو را تقویت می کند
ریزش مو معمولاً به دلیل عدم تغذیه مناسب اتفاق می افتد. انجیر و عسل حاوی مواد مغذی مانند منیزیم، ویتامین C و ویتامین E است که رشد مو را تقویت می کنند. مواد مغذی ضروری موجود در این مواد گردش خون را در پوست سر تحریک می کند تا رشد مو را تسریع کند.
دستورالعمل عسل و انجیر
مربای انجیر
- انجیر یک کیلو
- 1/2 فنجان آب
- عسل
- 1/2 فنجان شکر
- 1/4 فنجان آب لیمو تازه
تکه های انجیر را با شکر در یک ظرف ریخته و حدود 15 دقیقه هم بزنید. صبر کنید تا شکر حل شود و انجیر آبدار شود. آب لیمو و آب را به آن اضافه کنید و بجوشانید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. مخلوط را روی حرارت متوسط بپزید تا نرم و غلیظ شود و به بافتی شبیه مربا برسد. این فرایند حدود 20 دقیقه طول خواهد کشید. بعد عسل را به آن اضافه کنید. مربا را داخل شیشه بریزید و شیشه ها را در یخچال نگه دارید و برای چند ماه می توانید استفاده کنید.
انجیر و عسل:
- انجیر 10 تا 15 عدد
- عسل 5 قاشق غذاخوری
روش تهیه انجیر و عسل
در زیر دستور برای تهیه انجیر و عسل را شرح دادیم که می توانید در خانه درست کنید.
با مواد اولیه خود و یک بطری شیشه ای آماده کنید.
انجیر خشک را تمیز کنید انجیرها را به انتخاب خود به دو قطعه یا حتی چهار قطعه برش دهید. داخل شیشه بریزید و با مقدار لازم عسل پر کنید. درب ظرف را ببندید و بطری را خوب تکان دهید تا انجیر و عسل به طور مساوی مخلوط شوند. در صورت نیاز عسل را بررسی کرده و اضافه کنید. عسل به دلیل تراکم به راحتی ته نشین می شود. بنابراین می توانید فقط با استفاده از یک قاشق وارونه کنید و دوباره تکان دهید.
عسل و انجیر را از کجا بخریم؟
این مواد را می توانید به راحتی از هر فروشگاه بزرگ خواربار فروشی یا رفاهی خریداری کنید. به احتمال زیاد انجیر خشک را در این فروشگاه ها پیدا می کنید. همچنین می توانید آنها را به صورت آنلاین تهیه کنید.
عوارض جانبی عسل و انجیر
چون انجیر حاوی فروکتوز است. باید این مواد در حد متوسط مصرف شوند. و همچنین انجیر و عسل دارای کالری زیادی هستند و خوردن زیاد آن باعث افزایش وزن می شود.
خوردن عسل و انجیر خشک در تابستان اشکالی ندارد؟
انجیر خشک و عسل از بهترین مواد غذایی برای خوردن در تابستان است.
نتیجه گیری
عسل و انجیر هر دو از محصولات مغذی و مفید موجود در طبیعت هستند هردو فواید درمانی زیادی دارند به تنهایی نیز میتوان آنها را مصرف کرد اما مصرف عسل و انجیر با هم می تواند خواص دارویی و زیبایی آن ها را چند برابر کند. از عسل و انجیر به راحتی می توان یک معجون مقوی و شگفت انگیز تهیه کرد و برای صبحانه میل کرد.
حمید
سلام
خواص انجیر خشک بیشتر از انجیره؟
gh.darvishani darvishani
سلام دوست عزیز هر دو نوعش خواص زیادی داره